Tanulási típus teszt

2012. április 16., hétfő

Sziasztok!

Azt gondolom, a mai világban elengedhetetlen, hogy ne próbáljuk meg kihasználni a modern technika és a modern életmódunk nyújtotta lehetőségeket.
A tanulás és a nyelvtanulás a kulcs ahhoz, hogy a világ egyre tágabbra nyílhasson számunkra.
"Ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy."- tartja a neves mondás is.
Kiskorom óta szenvedélyem a tanítás, majd gimnazista korom óta gyakorlatilag a hobbim, fő- és mellékállásom. Éveken át gyakoroltam a tanítás és nevelés művészetét, lassanként kifejlesztettem sajátos módszeremet, melyet most szélesebb kör elé kívánok tárni.
Az élet szerencsére úgy hozta, hogy már nem csak egy ország diákjaival vagyok összeköttetésben, hanem azokéval is, amilyen nyelveket tanítok.

Az internet adta lehetőségeknek köszönhetően egyszerre több diák otthonában jelen tudok úgy lenni, hogy senkinek nem kell az óra időtartamán kívül időt, energiát & extra költségeket pazarolnia!
Mindezeket megtakarítva pedig lehetőségünk adódik, hogy inkább a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt: rövidebb és hosszabb távú nyelvgyakorló utazások keretében.

Az órákon megalapozzuk és felkészülünk az életbeli szituációkra és abszolút gyakorlat centrikusan küzdünk a célért: a kiutazásért!
Neked mindössze annyi a dolgod, hogy megadd a paramétereket, mikor, hová, mennyi időre mennél és erre a kitűzött időpontra szorgalmas tanulásod által felkészülj! Az utazás megszervezésének hátterét hagyd rám. Így lesz mindenki számára KEREK a VILÁG :)

Az adott év (szeptembertől májusig tartó időszak) legszorgalmasabb diákja pedig jutalom utazásban részesül!

Ez aztán az élet sava-borsa :) Ízesítsük együtt úgy, ahogy nekünk tetszik!

Ha felkeltettem érdeklődésedet, keress bátran!
Ági
lifessence4u@gmail.com