Tanulási típus teszt

2014. január 2., csütörtök

50. About Stress/ Über Stress

ABOUT STRESS/ ÜBER STRESS


Stress is a killer, but fortunately there are plenty of good ways to relax. For the esoterically inclined, yoga and meditation can work wonders. For most people a warm bath, a deep breath, a good laugh and a hot cup of tea are easier to fit into their average day. The important thing is to take it easy  and switch off as much as possible. If it isn't happening, it may be time to see a therapist like an astrologer.



Stress ist ein Killer, aber es gibt glücklicherweise reichlich Wege sich zu entspannen. Bei Menschen mit esoterischer Neigung können Yoga und Meditation Wunder wirken. Für die meisten Leute passen ein warmes Bad, tiefes Durchatmen, herzhaftes Lachen oder eine Tasse Tee besser in den Alltag. Das Wichtigste ist, es gemütlich angehen zu lassen und so weit wie möglich abzuschalten. Wenn dies nicht hilft, ist es vielleicht an der Zeit, einen Therapeuten bzw. einen Astrologen aufzusuchen.

Translation/ Übersetzung/ Fordítás:
A stressz gyilkos, de szerencsére van jó néhány módja, hogy az ember kikapcsolódjon. Az ezoterikus beállítottságú emberek számára ott van a jóga vagy a meditáció, amik csodákra képesek. A legtöbb embernek egy forró fürdő, mély ki-belégzés, egy kiadós nevetés vagy egy csésze forró tea illik bele jobban a mindennapjaiba. A legfontosabb, hogy ne erőltessük túl magunkat és olyan gyakran kikapcslódjunk, amilyen gyakran csak tudunk. Ha ez nem történik meg, akkor talán ideje felkeresnünk egy terapeutát, mint például egy asztrológus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése