Tanulási típus teszt

2014. március 24., hétfő

MÁRCIUSI NYEREMÉYNJÁTÉK

Nyerj egy hónap ingyen nyelvtanulást!

http://messages.365greetings.com/

Kedves Tanítványaim & kedves Nyelvtanulók!

Mivel elérkeztünk a 100. napi leckéhez, szeretném megköszönni Nektek, hogy figyelemmel kísértétek a leckéket.
A mostani nyereményjáték alkalmával 4 alkalmas nyelvtanuló bérletet* nyerhetsz, melyet 4 olyan órára fordíthatasz, amilyenre csak szeretnél: angolra, szakmai angolra, matekra, magyarra, németre vagy szakmai németre. Még nem tanultál eddig velem? Kezdő vagy? Semmi gond, nevezz akkor is nyugodtan! Ha szeretnél, el is ajándékozhatsz a 4 alkalomból a tesódnak, barátodnak, bárkinek, ha szeretnél nekik is örömet szerezni! :)

Mit kell tenned, hogy Te legyél a szerencsés?

1. Küldd el a lifessence4u@gmail.com-ra, melyik volt eddig a kedvenc napi leckéd/ cikked/ tananyagod/ táboros beszámolód eddig a blogon, esetleg azt is írd meg nekem, miért; legkésőbb 2014. április 16-ig.

2. Oszd meg ezt a kedvenc tartalmadat bármely közösségi oldalon (Facebook/ Google+/ Twitter stb.).

És nincs is más dolgod, mint várni, hogy Te legyél a szerencsés nyertes az április 17.-ei sorsoláson :)
A nyertest e-mailben értesítem és hozzájárulásával a Facebook-on is közzéteszem a nevét.

Ha a nyereményjátékot megosztod KerekVilág FB oldaláról, akkor pedig garantáltan egy 1.500 Ft / 5 EUR értékű utalványt kapsz tőlem e-mailben, melyet szintén bármilyen órára/ táborra fel lehet használni 2014-ben.

A 100. lecke után már csak heti egy-egy angol, angol szakmai & egy-egy német, német szakmai lecke lesz, melyek már nem azonos tartalmúak lesznek. Azonban a megszokott feladatok és a megoldások ugyanúgy felkerülnek majd a blogra. Sőt, szeptembertől jönnek a francia leckék is ;-)

Sok sikert minden lelkes résztvevőnek:
Ági

* A bérlet illetve az 1.500 Ft/ 5 EUR értékű utalvány 2014. május 5.-től használható fel egészen 2014. december 31-ig. Mind a 4 alkalmat egy hónapon belül kell felhasználni, mint az egyéb bérletek esetében. A felhasználó személye akár mind a 4 alkalommal is változhat, ha a nyertes elajándékozza az órákat. Az órákat bármely nyelvre vagy matekra lehet fordítani (amik a kurzusok között szerepelnek), akár óránként váltogatva. A nyereményórákra minimum 1 héttel előre be kell jelentkezni és elhalasztani (lemondani) minimum az óra előtt 1 nappal lehetséges, mint általában.
A nyereményeket készpénzre nem lehet váltani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése